huseyın karakaya
Kartal Belediyesi
Kadem Ekşi
İstanbul
BIST9072.08
DOLAR30.7519
EURO33.0304
ALTIN1969.6
BTC/USD51728.548
Kenan Çakal

Kenan Çakal

Mail: cakalkenan@gmail.com

BATI BİZİ HERHALDE KÖR, SAĞIR VE APTAL ZANNEDİYOR

Bu Yüce Milletin “Eğer konu VATANSA gerisi teferruattır” hassasiyetini bir türlü anmayan ve anlamakta zorluk çeken batı dünyası, herhalde bizleri kör, sağır ve aptal zannediyor öyle zannetmekte de ısrar ediyor. Bu milletin Çanakkale ruhunu hala öğrenememişler, öğrenmekte istemiyorlar. 15 Temmuz gecesi yapılan darbenin başarısızlıkla sonuçlanmasıyla hayali sükuta uğrayan dış mihraklar ne yapacaklarını şaşırmış vaziyette yeni senaryolarla kendilerini komik duruma düşürüyorlar. Sanki bu gelişen olaylardan kendilerinin rolü yokmuş gibi hareket etmeleri de zekalarında bir sorun olduğunu gösteriyor. Sizin samimi olmadığınızı hem Türkiye hem de devamlı üzerine oynadığınız ülke halklarıda çok iyi biliyor. Gelin samim olun bir kere olsa bile doğruyu ve amacınızı ifade edin. Bizler “Erdoğansız ve AK Partisiz bir Türkiye hayal ediyorduk, başarılı olamadık hepinizden özür dileriz”deyiverin. Çok zor bir cümle mi bu. “Allahın bildiğini neden kuldan saklayalım” deyişini de böylelikle belirtmiş olursunuz.......

 

Ey Dünyanın Emperyalist güçleri, Türkiye’yi ve bu yüce milleti artık ciddiye alma zamanı gelmedi mi? Diğer darbeleri düzenlediğiniz ülkelerden farklı olduğunu artık görün. Kazan, kazan politikalarınızı başka ülkeler için planlayınız, düşün bizim yakamızdan. Bırakın artık süslü yalanları, gerçekleri görmeye çalışın ve tarih boyunca oluşan bu gerçeklere alışın. Gelin FETÖ çetesinin neler yaptığını yerinde görün, gerçekleri öğrenin, o zaman yaptıklarınızdan ve söylediklerinizden bekli utanırsınız. Tabiki utanmanız kalmışsa.

 

 Almanya Başbakanı Angela Merkel’in olaylardan sonraki ifadesi “düşününüz biz burada Alman Federal Meclisinin alanındayız ve bizim kendi ordumuz meclisi bombalasa” İsveç eski Dışiçleri Bakanı Carl Bild’in “AB’nin üst düzey yöneticilerini Türk Parlamentosuna bir destek ziyaretyle tepki vermemesi, AB’nin empati kurmaması bir hatadır. Darbe başarılı olsaydı Avrupa için de felaket olurdu” açıklaması  ve Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’un” 15 Temmuz darbe girişimi sonrası gerekli tepkiyi veremedik” cümleleri bir günah çıkarma mı yoksa kandırmaca mı...? Gelin, herşeyi başından sona kadar bildiklerine inandığımız bu sözde dostlarımızın açıklamalarına nasıl güvenelim. Bütün dünya bu darbenin ardında ABD ve bazı Avrupa ülkeleri olduğunu biliyor. Büyük Ortadoğu projesini gerçekleştirmeye kararlı bir ABD, bunun için her türlü oyunu oynuyor. Bizim düşmanımız olan tüm güçlere destek veriyor ve açıkca bunu devam ettiriyor. ABD, Almanya, İngiltere  dışardan, bizim işbirlikçiler içerden tümüyle saldırılarına devam ediyorlar. Unutmayın ki her hareketinizden haberimiz var artık. Artık o eski Türkiye yok. Milletiyle bütünleşmiş, Çanakkale ruhunu kendine ilke edinmiş bir Yüce Millet var. Sakın bizleri kör, sağır ve aptal zannetmeyin.

 

Yıllardır ifade ettik durduk bizleri Rusya ile komünizmle korkutan ortak ve üst akıl aynı oyunları geçmişte, Alevi-Sünni, Kürt-Türk...... devam ettirdi. Hep başarısız oldu. Türk Milletinin feraseti  bu çirkin oyunların üstesinden gelmeyi hep başardı. Tarihe bir baktığınızda Abdülhamide ne yapıldıysa Rahmetli Menderese, Özal’a, Erbakan’a ve Ecevit’e aynıları yapıldı. Şimdi sayın Erdoğan’a yapılmak isteniyor. Her zaman bu aolayların ardında İnngiltere, Almanya, Fransa ve ABD olmuştur.Unutmayın bunlar bizim NATO müttefiklerimiz. Düşman içimizde saydığımız  sözde dostlarımız....... Şimdi Rusya, İran ve İsraille ilişkilerimizin iyi gitmesi, hele bunlara bir de Çin’i eklediğimiz de o dost bildiğimiz ülkelerin uykuları kaçıyor. Planları bozuluyor. Türkiye artık emir alan değil, kendi çıkarları için kendi karar veren bir ülke. Ekonomisi ve silah sanayisiyle dışa bağımlılıktan kurtulan bir ülke. Marmaray, Hızlı Tren, Osmangazi Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Avrasya Tüneli ve 3. Havalanıyla 2023 hedefine emin adımlarla yürüyor. Bu yürüyüşü durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

 

Kurban Bayramınızı tebrik eder, herşeyin gönlünüzce olmasını Yüce Allahtan dilerim.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar