huseyın karakaya
Kartal Belediyesi
Kadem Ekşi
İstanbul
BIST9072.08
DOLAR30.7519
EURO33.0304
ALTIN1969.6
BTC/USD51728.548
Kenan Çakal

Kenan Çakal

Mail: cakalkenan@gmail.com

92. Yılını Kutluyoruz

Milli Egemenlik yılının 92. yıldönümünü Ulusça büyük coşkuyla kutluyoruz. Milli Egemenlik ilkesinin millet hayatına girdiği 23 Nisan 1920 tarihi milli birlik ve beraberlik duygusuyla güçlenen milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş günü ve bu gün 92. yılıdır.

 

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “benim en büyük eserim Türkiye Büyük Millet Meclisi’dir” ifadesi çok önemlidir.

 

Bu mücadelelerin üzerinden tam 92 yıl geçmiş olmasına rağmen, hala ülkemizde cevaplarını ve çözümünü bir türlü bulamadığımız sorgulamalarla devletin gücünü sarsmak isteyenlerin olduğunu görünce üzülüyoruz. Etnik ve siyasi çelişmelerin sonucunda kimseyi bir yerlere taşımayacağını, bunları yapanlarda çok iyi biliyor.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın gelişigüzel bir çocuk bayramı olmadığının, farkına bir türlü varamayanlara en güzel cevap her zaman olduğu gibi yine milletten gelecektir. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” sözünü bizler bir kez daha hatırlatmanın faydalı olacağına inanıyor ve 92. yılını idrak ettiğimiz bu önemli bayram tüm milletimize ve çocuklarımıza kutlu olsun diyorum.

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar