Zamanın Ritmi’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zamanın Ritmi’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı
Abone ol
Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya kapılarını açmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı Ocak ayı kültür-sanat programları kapsamında Kartal Belediyesi, ‘Zamanın Ritmi’ isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya kapılarını açmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı Ocak ayı kültür-sanat programları kapsamında Kartal Belediyesi,  ‘Zamanın Ritmi’ isimli resim sergisine ev sahipliği yaptı.

Küratörlüğünü Saeed Aghanejad’ın üstlendiği; İlhan Aydan, Turgay Sarı ve Saeed Aghanejad’ın yağlı boya resimlerinden oluşan sergiye sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda yapılan serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Basın ve Yayın Müdürü Hüseyin Güler ile Kartallı sanatseverler katıldı. Açılışta ressamlara çiçek takdiminde bulunarak tebrik eden Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, resimleri tek tek inceleyerek bilgi aldı.

Farklı temaların işlendiği ve toplamda 43 eserden oluşan ‘Zamanın Ritmi’ isimli resim sergisi 19 Ocak Perşembe gününe kadar Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.



BU PARKIN ENERJİSİ GÜNEŞTEN GELİYORÖnceki Haber

BU PARKIN ENERJİSİ GÜNEŞTEN GELİYOR

Kartal Belediye Tiyatrosu, Dünya Tiyatrosunu Sahneye Taşımaya Devam EdiyorSonraki Haber

Kartal Belediye Tiyatrosu, Dünya Tiyatr...

Yorum Yazın