Üniversite Adaylarına Büyük Hizmet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Üniversite Adaylarına Büyük Hizmet
Abone ol
Sancaktepe Genç Gelecek, üniversite tercihleri yapan öğrencileri yalnız bırakmadı. 19-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşen üniversite tercih döneminde Genç Gelecek, öğrencilere Sancaktepe’nin çeşitli noktalarında danışmanlık hizmeti verdi.

2018-2019 eğitim-öğretim yılında yıl boyunca üniversite sınavı yolunda zorlu bir maratondan geçen öğrenciler, sınavların ardından üniversite tercihleri ile hayatlarına yön verecekler. Tercihler, gençlerin doğru meslek seçimi için üniversite yerleştirmeleri açısından büyük öneme sahip. Bunu gözönünde bulunduran Genç Gelecek, bölgenin çeşitli noktalarında öğrencilere danışmanlık hizmetini başarıyla yerine getirdi.

 

Sancaktepe Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’de Samandıra’da bulunan tercih danışmanlık noktasını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Döğücü Sancaktepe Belediyesi olarak yıl boyu Genç Gelecek Merkezleri’nde gençlerimizi Üniversite sınavına hazırladıklarını, tercih dönemimde ise öğrencilerin doğru tercihleri yapması konusunda yardımcı olmak amacıyla uzman öğretmenler eşliğinde ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti verdiklerini belirterek “Gayemiz Uzman eğitmenlerle tercih danışmanlık hizmetinde gençlere, doğru sıralamayla öğrencilerin istedikleri üniversitelere yerleşebilmesi amaçlamak” şeklinde konuştu.

 

Ücretsiz Danışmanlık hizmetleri, Samandıra Saat Kulesi önü, Yenidoğan Dörtyol Meydanı ve İbni Haldun Gençlik Merkezi’nde tercihlerin son günü olan 29 Temmuz tarihine kadar sürdü. Gençler bu hizmetlerinden dolayı Sancaktepe Genç Gelecek yetkililerine ve kendilerini hiç bir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Av. Şeyma Döğücü’ye teşekkür ederek, şükranlarını bildirdiler.


Kartal’a soluk aldıracak projeÖnceki Haber

Kartal’a soluk aldıracak proje

‘Stratejik Plana Tam Destek’Sonraki Haber

‘Stratejik Plana Tam Destek’

Yorum Yazın