TUZLAHEM " 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TUZLAHEM " 10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜNÜ UNUTMADI"
Abone ol
Tuzla Halk Eğitim Merkezi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı yerel, ulusal ve uluslararası projelerle dikkat çeken Tuzla Halk Eğitimi Merkezince, 11 Ocak Çarşamba günü proje tanıtım toplantısı düzenledi. Çok sayıda basın mensubunun yoğun katılım sağladığı toplantı Halk Eğitimi Merkezi binasında gerçekleştirildi

 

Tuzla Halk Eğitim Merkezi bölgede yayın yapan basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Basın toplantısında, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.Çangır ve müdür yardımcıları yerel basın mensuplarıyla öğle yemeğinde bir araya geldi. Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin projelerini tanıtan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Çangır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de unutmayarak basın mensuplarının bu gününü kutladı.

Ayrıntılı sunumlarla gerçekleşen toplantı, hayata geçirilen projeler ve çalışmaları ile gazetecilerden tam not aldı.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi, yılda ortalama 500 uzman öğretmeni ile 450 farklı alanda 300 kurs merkezinde 2500 kurs açarak yaklaşık 60 bin kursiyerine hizmet vermektedir.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Açık Ortaokul ve Açık Lise olarak toplamda 15 bin kadar açık öğrenim öğrencisine hizmet vererek Tuzla İlçesinin eğitim kalitesinin artışına büyük katkı sağlamaktadır.

Ayrıca üniversiteye hazırlık için destekleme ve yetiştirme kurslarına katılan öğrencilerden her yıl %75’i de çeşitli üniversiteleri kazanıyor...

Çangır, projelerine desteklerinden dolayı Tuzla Kaymakamı Ali AKÇA, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu  ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Metin Çangır, proje tanıtımının ardından bölgede yayın yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarına TUZLAHEM çantası  hediye etti.



Kartal’da Ücretsiz Spor Eğitimleri Sayesinde, Sporcu Nesiller YetişiyorÖnceki Haber

Kartal’da Ücretsiz Spor Eğitimleri Sayes...

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÇOCUKLARA KIŞLIK KIYAFET YARDIMISonraki Haber

GÖNÜL ELLERİ ÇARŞISI’NDAN İHTİYAÇ SAHİBİ...

Yorum Yazın