-TUZLA BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL KESİMLERDEKİ EVLERE SU DESTEĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
-TUZLA BELEDİYESİ’NDEN KIRSAL KESİMLERDEKİ EVLERE SU DESTEĞİ
Abone ol
Tuzla Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 merkezli depremin 9’uncu gününde bölgedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tuzla Belediyesi, 121 araç ve 126 personel ile deprem bölgelerindeki çalışmalarını hem yerleşim yerlerinde hem de kırsal kesimlerde gerçekleştiriyor

Tuzla Belediyesi ekipleri, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 merkezli depremin 9’uncu gününde bölgedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tuzla Belediyesi, 121 araç ve 126 personel ile deprem bölgelerindeki çalışmalarını hem yerleşim yerlerinde hem de kırsal kesimlerde gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Tuzla Belediyesi su tankeri aracı, kırsal kesimlere giderek su depolarına temiz su taşıyor. Tuzla Belediyesi iş makineleri ise kapalı olan yolları açarak, bölgeye yardım tırlarının ulaşmasını sağlıyor.

“SAHADA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Hatay’ın Antakya ilçesinde bulunan ve çalışmaları takip eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Hatay'da çalışmalarımız devam ediyor. Yıkılan duvar ve yapılar nedeniyle kapalı olan köy yollarını ekiplerimiz açıyor, bölge halkına temiz su temini ve yardım ulaştırıyoruz. Kısa, orta, uzun dönem olarak sahada yapacak çok işimiz var” ifadelerini kullandı.


Başkan Gökhan Yüksel Deprem BölgesindeÖnceki Haber

Başkan Gökhan Yüksel Deprem Bölgesinde

Kartallı Kadınların Ördükleri Atkı ve Bereler Depremzedelere GönderiliyorSonraki Haber

Kartallı Kadınların Ördükleri Atkı ve Be...

Yorum Yazın