TÜM ALKIŞLAR BULVARSPOR YÖNETİCİLERİNE.....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜM ALKIŞLAR BULVARSPOR YÖNETİCİLERİNE.....
Abone ol
Kişilerin ve hizmetlerin unutulduğu bir dönemde eski başkan merhum Kubilay Köse’nin mezarı ziyaret edilerek dualarla anıldı. Bulvarspor Yöneticileri açılış öncesi bu güzel ahde vefa örneğini gerçekleştirdiler. Mezar ziyaretine Köksal Köse ve Yusuf Bakan'da katıldı.

 Çiceği burnunda 3.lig takımı Bulvarspor 2022-2023 sezon açılışını kendi tesislerinde gerçekleştirdi.Açılış öncesi merhum Kubilay Köse’nin mezarının ziyaret edilmesi ahde vefanın en güzel örneklerinden biri olarak hafızalarda yer alacak.Tören kurban kesimiyle başladı.Başkan Sebahattin Karaer ,açılış törenine katılanlara teşekkür etti,başarılarının devamı için herkesten destek beklediklerini ,futbolcularına ve teknik kadroya kendisi ve yönetim kurulunun güvendiklerini ifade etti.Futbolcuların ve yeni transferlerin tanıtımının ardından kupa töreni yapıldı.Şampiyonluk kupası TFF icra kurulu üyesi ve İASKF genel Başkanı Ali Düşmez tarafından takım kaptanı Ulaş’a takdim edildi.Ardından BJK rezerv takımı ile yapılan hazırlık maçını Refik,Halil(P) ve Barışın golleriyle 3-2 kazanan Bulvarspor lig öncesi güzel bir performans ortaya koydu.

Açılış törenine Ak Parti Bölge Milletvekili Serkan Bayram,Kartal Kaymakamı Abdullah Demir,CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah,TFF İcra Kurulu Başkanı Ali Düşmez,TFF İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür,İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz,KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu,Kızılay Başkanı Hüseyin Özkul,Belediye Başkan Yardıcısı Ali Apaydın,Belediye Spor Hizmetleri Müdürü Arda Savaş,Siyasi parti ve Sivil toplum örgütleri yöneticileri,spor kulübü başkanları  ve  Bulvarspor ailesi katıldı.

Müsabakadan sonra misafir takım oyuncuları,teknik kadro ve yöneticilerin de katılımıyla  hep birlikte dostluk yemeği yenildi. 

 


BAŞKAN YAZICI, ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN TUZGEM ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN YAZICI, ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN TUZ...

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi Ön Kayıtları BaşladıSonraki Haber

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunc...

Yorum Yazın