TRT'nin Ustalara Saygı konseri muhteşem oldu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TRT'nin Ustalara Saygı konseri muhteşem oldu.
Abone ol
Kartal Belediyesi ile Hayat Ver Derneğinin ortaklaşa düzenlediği konser Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştiridi. Konsere, Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, İlçe Emniyet Müdürü Sinan Dallı, Doğru Parti İlçe Başkanı Gülay Şakar, Demokrat Parti İlçe Başkanı Eray Ekim, Siyasi parti temsilcileri, Sivill Toplum Örgütleri başkan ve yöneticileri, Mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış konuşması yapan Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, Hayat Ver Derneği'nin kültür ve sanata yaptığı desteğe teşekkür etti.Konser öncesi İçişleri Bakanlığı'nın her ilde uyguladığı "En iyi narkotik polisi annedir' projesinin tanıtımı anlatıldı..

.Kaymakam Demir konuyla ilgili şunları söyledi

“Hayat Ver Derneğince ilçemiz Bülent Ecevit kültür Merkezinde düzenlenen “ TRT’nin Ustalarına Saygı Gecesi”ne katıldık. Konser öncesi toplanan 400 kişiye bu fırsattan istifade ederek Bakanlığımızın bağımlılıkla mücadele kapsamındaki projesi “EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNEDİR” hakkında Kısa bir konuşma yaptım. Daha sonra ilçe Emniyet Müdürümüz Sinan Dallı proje ve Kades uygulamasını anlattı. Narkotik uzmanı tarafından yapılan proje sunumunun ardından ustalar; Zehra Ganioğlu, Soner Özbilen  ve   Lütfü Ortakale’nin sunmuş oldukları konseri izledik. Bize bu fırsatı veren Hayat Ver Derneğine ve onun kıymetli başkanı Sayın Erdoğan Köse’ye teşekkürlerimi sunuyorum.”

Başkanılığını Erdoğan Köse'nin yaptığı Hayat Ver Derneği'nin korosu ve solistlerinin muhteşem türküleri ile başlayan gece, onur sanatçıları Soner Özbilen, Zehra Ganioğlu ve Lütfü Ortakale'nin seslendirdiği parçalarla zirveye ulaştı.Gecenin sonunda sanatçılara ve Kartal'a emeği geçen bazı isimlere plaketleri verildi..





 


Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri yeni yılı kutladıÖnceki Haber

Engelsiz Üretim Atölyesi öğrencileri yen...

Kartal Belediyesi’nde Bowling Turnuvası HeyecanıSonraki Haber

Kartal Belediyesi’nde Bowling Turnuvası...

Yorum Yazın