ÖĞRETMENLER GÜNÜ sergisi sanal olarak yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÖĞRETMENLER GÜNÜ sergisi sanal olarak yapıldı
Abone ol
İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler günü sergisini Pandemi nedeniyle sanal olarak yaptı.

Son günlerde meydana gelen vaka artışları nedeniyle serginin sanal olarak yapılmasına karar verildi. İstanbul’un tüm ilçelerinden 73 Öğretmenin katılımıyla 73 eser sergide yer aldı.

 

23 Kasım’da Kadıköy Halk Eğitimi Merkezinde açılışı İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı tarafından yapılması planlanan Öğretmenler günü sergisi, Pandemi nedeniyle sanal sergiye dönüştürülmüş olup İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün sayfasından izlenebilecektir.

 

Sergide farklı branşlarda öğretmenlerin kendi el emeği eserleri yer alıyor, bu öğretmenlerin içerisinde resim veya sanat branşı dışında coğrafya, matematik, tarih, fizik ve bunun gibi farklı branşlarda öğretmenlerin eserleri de yer aldı. Sanal sergi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü sitesinde yayınlanıyor. Bu sayede öğretmenlerin eserlerinin daha geniş kesimlere ulaşması da sağlanacak. Sergide hat kaligrafi resim heykel gravür nakış ve bunun gibi pek çok eser yer aldı.

 

Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hülya Narsap “toplumumuzun mihenk taşları, değerli öğretmenlerimizin eserlerinden oluşan sergiyi Kadıköy Halk Eğitimi Merkezinde gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

 

Sergide Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi El Sanatları öğretmenlerinden Emine Erdönmez’in nakış ile Türk bayrağı çalışması ve Mine Berdan’ın kavuşma isimli projesinden tarihi yazma desenlerinin su kabağına aktarıldığı çalışması yer aldı.

 

 

Kurum Müdürü ve aynı zamanda (Seramik Öğretmeni) olan Hülya Narsap’ın seramik eseri de sergiye renk kattı.

 

Sergide yer alan eserlerde emeği geçen öğretmenlerimizi gazetemiz olarak tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


FUTBOL TURNUVASI BU YILDA GÖZ KAMAŞTIRDIÖnceki Haber

FUTBOL TURNUVASI BU YILDA GÖZ KAMAŞTIRDI

LİDER ÜLKE TÜRKİYESonraki Haber

LİDER ÜLKE TÜRKİYE

Yorum Yazın