Muhtarlar için Aile Okulu Kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhtarlar için Aile Okulu Kursu
Abone ol
Tuzla Halk Eğitimi Merkezinde yapılan toplantıya Tuzla Kaymakamı sayın Ali Akça’nın eşi Ferahil AKÇA, Tuzla Nüfus Müdürü sayın Ferdane Yılmaz ve Tuzla'da bulunan 17 mahallenin muhtarları ile Tuzla Halk Eğitimi Merkezi idarecileri katıldı.

TUZLA Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Metin ÇANGIR açılış konuşması yaptı. ÇANGIR, bu tip kursların çok verimli olduğunu, Tuzla Muhtarlıkları ile Tuzla Halk Eğitimi Merkezi'nin iş birliğinin en iyi şekilde devam edeceğini ve her bireye ulaşmaya çalıştıklarını belirtti. Halk Eğitimi Merkezi olarak Milli Eğitim Bakanlığımızın Aile Okulu projesi eğitiminin startını verdik dedi.

Aile Okulu Projesiyle öğretmenler köy ve mahalle muhtarlarına aile okulu, trafik öğreniyorum, ailede ilk yardım, çevre ve iklim farkındalığı konuları hakkında eğitim verilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan "Aile Okulu Projesi" ile ülkemizde aile değerleri, aile içi iletişim, sosyal, psikolojik ve duygusal gelişim, çevre bilinci, stres yönetimi, madde bağımlılığını önlemeye ilişkin yaklaşımlar, çevre ve iklim farkındalığı, trafik, ilk yardım başta olmak üzere çeşitli alanlarda ailelerin desteklenmesi hedeflendi


BAŞKAN YAZICI, 2023 YILININ İLK HALK GÜNÜ’NDE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN YAZICI, 2023 YILININ İLK HALK GÜN...

TUZLALI ANNELERE ‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE’ SEMİNERİSonraki Haber

TUZLALI ANNELERE ‘EN İYİ NARKOTİK POLİSİ...

Yorum Yazın