Mesleki Eğitime Yönlendirme kapsamında bilgilendirme çalışması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mesleki Eğitime Yönlendirme kapsamında bilgilendirme çalışması
Abone ol
4 Haziran 2023 Pazar günü gerçekleştirilen LGS sınavlara katılan 8. sınıf öğrenci ve velilerine yönelik olarak, İstanbul-Kartal, ATALAR Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından; Mesleki Eğitime Yönlendirme kapsamında bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Çalışmada sınav stresini geride bırakan öğrenci ve velilere; okulumuzun tanıtım broşürü ve Ülker firmasının sponsorluğunda temin edilen ikramlıklarla, hem geçmiş olsun denilmiş, hem de mesleki eğitimin sistemi hakkında bilgilendirme paylaşımında bulunulmuştur. Liseye Geçiş Sisteminde mesleki eğitime yönelim husudunda farkındalık oluşulturulmuş, mesleki eğitimin toplumdaki bilinilirliğinin arttırılması hedeflenmiştir.

Çalışma ortaokul 8. sınıf öğrencilerine yönelik olmakla birlikte, 

okulumuz öğrencileri de çalışmaya dahil edilerek; görev alan öğrencilerimizin okulumuzu  içselleştirmesi, yeni gelecek kardeşlerine rehberlik etmesi, toplum yararına çalışma yapma davranış değişikliğini kazanması gibi kazanımlar da amaçlanmıştır.

Bilgilerinize sunar; çalışmanın görünülürlüğünü arttırabilirsek, bu tür faaliyetlerin ülke genelinde de yaygınlaşmasına katkı sunulabilecektir.

Arz ederim.

A.Tamer KAMBER

Okul Müdürü


 


Başkan Yüksel, Seçim Geride Kaldı, Şimdi Hep Beraber Halka Hizmet Zamanı”Önceki Haber

Başkan Yüksel, Seçim Geride Kaldı, Şimdi...

Kartal Belediyesi İşitme Engelliler TİESF 1. Futbol Süper Ligi'ndeSonraki Haber

Kartal Belediyesi İşitme Engelliler TİES...

Yorum Yazın