KINAY BULVARSPOR 0 AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 0

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KINAY BULVARSPOR 0 AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR 0
Abone ol
Yeni ismiyle ikinci devrenin ilk maçına çıkan KINAY BULVARSPOR kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ayvalıkgücü Belediyespor’la golsüz berabere kaldı.

Yeni ismiyle ikinci devrenin ilk maçına çıkan KINAY BULVARSPOR kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Ayvalıkgücü Belediyespor’la golsüz berabere kaldı.Müsabakanın ilk yarısında rakip takımın oyun ve pozisyon üstünlüğü vardı.İkinci yarıda KINAY BULVARSPOR oyunda dengeyi sağladı ve önemli pozisyonlar yakaladı.Yeni transferlerden İbrahim Mirza Aral,İlyas Aksu’nun yanında ikinci yarıda oyuna giren, Ertuğrul Çamlıbel ve Recep Ergin ilk maçlarına çıkmalarına rağmen iyi mücadele ettiler.Takımda Haktan Çakır  ve özelliklle Hasan Türkyılmaz’ın eksiklikleri çok açık belli oldu.KINAY BULVARSPOR önümüzdeki hafta deplasmanda Büyük Anadolu Spor’la karşılaşacak.

Kulüpten yapılan önemli açıklama:” Kulübümüz Kınay Taşımacılık ve Lojistik A.Ş. İle isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.Anlaşma kapsamında 2022-2023 sezonuna takımımızın ismi '' KINAY BULVARSPOR '' oldu.



Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok “ Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için herkesi göreve davet ediyorum.”Önceki Haber

Kartal Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İl...

Geleceğin Yazılımcıları, Kartal Belediyesi Robotik Kodlama Atölyesi’nde Sertifikalarına KavuştuSonraki Haber

Geleceğin Yazılımcıları, Kartal Belediye...

Yorum Yazın