Karadenizliler Milletin ve Devletin Bekasıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karadenizliler Milletin ve Devletin Bekasıdır
Abone ol
Aday çıkarmayarak 13. Cumhurbaşkanı seçimlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan, HDP'lilere güzellemeler yapmak uğruna Karadenizliler ile PKK’lıları kıyaslama gaflet ve dalaletine düşen CHP Yalova Milletvekili adayı Tahsin Becan’ı esefle kınıyoruz.

Katıldığı bir YouTube canlı yayın programında, saha çalışmalarını anlatırken; sahada kendisine sorulan “HDP ile kol kola girdiniz” eleştirilerine karşı verdiği cevabında, “Ben onlara şunu söylüyorum. Ben Trabzonluyum, Karadenizliyim. Tüm Karadenizliler yüzde 100 doğru mu diye soruyorum. Tabii aldığım cevap ‘hayır’ diyor. Onların içinde yüzde 5’lik kesim belki de PKKdan beter” dediğini açıklıyor.

Sayın Becan, CHP’yi HDP’lilere şirin gösterme adına değer yargılarından ödün vererek kişilik zafiyetinin yanında da haddini aşmıştır. 

Memleket ve milletine karşı asil bir duruş ve bağlılığı olan Karadenizlilerin, vatan ve millet haini terör örgütü PKK ile kıyaslanması bizleri derinden ve ziyadesiyle üzmüştür. Milletimizin vekilliğine talip olan insanların her zaman ve her yerde, söylediği söz ve attığı adımlara dikkat etmesi en önemli vazifesi olmalıdır.

Sayın Becan’ı bu elim hatasından dolayı kamuoyu önünde başta Karadenizliler olmak üzere tüm milletimizden özür dilemeye ve bir daha aynı hatayı yapmaması temennisiyle de Karadenizli şiarıyla hareket etmeye davet ediyoruz.

 

Dursun Çağlayan

Büyük Birlik Partisi

1.Bölge Milletvekili Adayı

İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı

 


Tuzla'da Dünya Hemşireler Günü özel programla kutlandı -Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “En zor zamanlarda mesleğinizi yapıyorsunuz”Önceki Haber

Tuzla'da Dünya Hemşireler Günü özel prog...

AK PARTİ KARTAL'DAN 2023'TEN 2053'E SEVGİ YÜRÜYÜŞÜSonraki Haber

AK PARTİ KARTAL'DAN 2023'TEN 2053'E SEV...

Yorum Yazın