İYİ Kİ KIZILAY VAR....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Kİ KIZILAY VAR....
Abone ol
Bu pazar günü de Kartal Kızılay Şube gönüllülerimizle gıda kolisi dağıtım etkinliğimizde iyilik yapmanın güzelliğini ve mutluluğunu paylaştık.

Bu pazar günü de Kartal Kızılay Şube gönüllülerimizle gıda kolisi dağıtım etkinliğimizde iyilik yapmanın güzelliğini ve mutluluğunu paylaştık.  Bugünkü programımızda bizlerle birlikte olarak gıda kolisi dağıtımına destek, gönüllü arkadaşlarımıza moral ve motivasyon veren İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca geçen hafta olduğu gibi yine organizasyona destek veren İstinye Üniversitesi sağlık yönetimi bölümü öğrencileri kardeşlerimiz ve bölüm başkanı Dr. Gülhan Kalmuk hocamıza da teşekkür ederiz.

 İstanbul Milletvekili Osman Boyraz  “Bugün Türk Kızılay’ı Kartal Şubesi olarak gönüllülerimizle birlikte 400 haneye gıda kolisi ulaştırdık.Her pazar günü yapılan bu muhteşem organizasyona emek veren başta şube başkanı Hüseyin Özkul ve ekibi olmak üzere kızılay gönüllülerine yürekten teşekkür ediyorum . Paylaşmanın,dayanışmanın zirveye çıktığı,rahmet ve bereketin sağanak sağanak yağdığı manevi iklimin hertarafı kuşattığı Ramazan’ı hep birlikte doya doya yaşamayı Allah’tan diliyorum.”

 

 

 

 

 


Kartal Belediyesi’nin Düzenlediği Ramazan Ayı İnanç Turları BaşladıÖnceki Haber

Kartal Belediyesi’nin Düzenlediği Ramaza...

KARTAL’DA DÜNYA SANAT GÜNÜ’NE YAKIŞIR KUTLAMA Sonraki Haber

KARTAL’DA DÜNYA SANAT GÜNÜ’NE YAKIŞIR KU...

Yorum Yazın