HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDEN DEPREM ÇADIRI VE UYKU TULUMU DESTEĞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDEN DEPREM ÇADIRI VE UYKU TULUMU DESTEĞİ
Abone ol
6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrası deprem bölgesine destek faaliyetleri aralıksız olarak devam etmektedir. Kaymakamlık, Belediye birimleri, Kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve gönüllü vatandaşların çalışmaları ile Türkiye adeta tek yürek oldu.

Kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve gönüllü vatandaşların çalışmaları ile Türkiye adeta tek yürek oldu. Bu kapsamda Bakanlığın talimatlarıyla il genelindeki Halk Eğitimi Merkezleri tarafından uyku tulumu, çadır polar vb dikimine başlanmış olup, ilk etapta deprem bölgesine ulaştırılmak üzere dikilen uyku tulumları İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile bölgeye ulaştırıldı.

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi  Müdürü Metin ÇANGIR ”Bu çalışmaların bir parçası olarak gönüllü öğretmenlerimiz tarafından özel kumaştan uyku tulumu dikimine başlandığını ve dikilen uyku tulumlarının bölgeye gönderileceği bilgisini paylaştı.

 Bu vesileyle deprem sonrası yardım çalışmalarında özveri ve gayretle emeği bulunan eğitim camiamıza bir kez daha teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar dileriz.


TUZLA BELEDİYESİ HATAY’A KOORDİNASYON MERKEZİ KURDUÖnceki Haber

TUZLA BELEDİYESİ HATAY’A KOORDİNASYON ME...

KINAY BULVARSPOR 2 – NİŞANTAŞISPOR 1Sonraki Haber

KINAY BULVARSPOR 2 – NİŞANTAŞISPOR 1

Yorum Yazın