CEVİZLİ ANADOLU SPOR’UN HEDEFİ TEKRAR BAL LİGİ.....

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CEVİZLİ ANADOLU SPOR’UN HEDEFİ TEKRAR BAL LİGİ.....
Abone ol
Geçen sezon şanssız bir şekilde BAL liginden Süper Amatör kümeye düşen Cevizli Anadolu Spor kulübünün hedefi tekrar BAL ligine yükselmek.Bunun içinde Teknik Direktör Cenk Hastürk ve ekibi ciddi disiplinli bir şekilde hazırlıklarını sürdürüyor.

Son yaptıkları hazırlık maçında süper amatörün yeni takımlarından Fikirtepe Dumlupınar’ı 3-2 skorla yenen Cevizli Anadoluspor oynadığı göze hoş gelen futboluyla  ilerisi için izleyenlere zevk verdi.Cenk Hastürk maçla ilgili şu yorumda bulundu “  Bu sene düştüğümüz Bal Ligine geri dönmek icin çaba sarf edeceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda belirlediğimiz karakterli oyuncular ile kadromuzu oluşturmaya çalıştık. Bazı bölgelerimizde eksiğimiz görülmekte bu mevkiler için bazı futbolcularla görüşmekteyiz. En kısa zamanda bu eksiklerimizide tamamlayıp çok koşan mücadele eden basan iyi bir ekip kurmak temennimiz. Hazırlık maçlarıda bizim için gayet güzel geçiyor. Eksiklerimizi görüp bunların üzerine çalışmalarımızı planlıyoruz. Özellikler bu sene iyi genç oyuncular piyasaya çıkartacağımızdan eminim. Bu genç oyuncularda gençlikleriyle bize güç katacaklardır. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Tüm takımlara da kazasız belasız bir sezon dilerim. Başarılar dilerim.”

Maçı eski ve yeni başkanlar da dikkatle izlediler.Başkan Dursun Civak takımının oynadığı futboldan memnun olduğunu ifade ederken hedeflerinin tekrar BAL ligi olduğunu belirtti.Eski başkan Süleyman Bozkurt’ta görevi bırakmasına rağmen takıma her türlü maddi ve manevi desteğini sürdüreceğini belirtti.

Türkiye’deki tüm liglerde örneği olduğunu sanmadığımız bir güzelliğin de Cevizli Anadoluspor’un kadrosunda ki dört kardeşin bir arada bulunmasıdır. Fatih Gönen (solaçık) – Oğuz Gönen (sağaçık) – Ömer Bozyğit (sağaçık) – Ali Bozyğit (kaleci).Bunların hepsi aynı anda bir maçta sahaya çıktığında , sporseverler herhalde ülkemizde sahalarımızda görülmeyen bir olaya şahit olacak ve bu görüntü spor tarihine bir ilk olarak geçecek.

 


TUZLA’DA KİTAPLAR DEVLETTEN, KIRTASİYE MALZEMELERİ TUZLA BELEDİYESİ’NDEN -TUZLA’DA OKUYAN 50 BİN ÖĞRENCİYE KIRYASİYE DESTEĞİÖnceki Haber

TUZLA’DA KİTAPLAR DEVLETTEN, KIRTASİYE M...

Kartal’da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına HazırSonraki Haber

Kartal’da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yı...

Yorum Yazın