“BÜYÜK YOKSULLUK BULUŞMASI” PANELİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“BÜYÜK YOKSULLUK BULUŞMASI” PANELİ
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Örgütü tarafından Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen panelde, “Yoksulluk politikalarına karşı CHP yoksulların yanında” vurgusu yapıldı.

Panelin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat; “Bir seçim sürecinden geçiyoruz. Çok önemli olan böylesi bir süreci yaşamamıza rağmen her Türkiye Cumhuriyeti ferdinin yaşadığı ciddi sorunlar bulunmaktadır. Yoksulluk kavramı ülkemiz açısından çok önemlidir. Sokaklarımızda çok acı hikayeler görmekteyiz. İnsanlarımızın yaşam kalitesi çok ciddi bir şekilde düşmekte. Toplumun bütün kesimleri bu acı tablodan nasibini almaktadır. Seçim her şey değildir. Seçim kazanmak veya kaybetmekte her şey değildir. Bu sorunun bir devlet politikası olması gerekiyor. Biz CHP olarak bu konu üzerinde ciddiyetle eğilmekteyiz. Bu sorunun giderilmesi için birçok çalışmaya imza atıyoruz. Ama biz ne kadar çalışırsak çalışalım bu sorun gelip meclise takılıyor. Ama ben inanıyorum ki bu farkındalık bir gün toplumun tüm kesimlerinde karşılık bulacaktır. Biz bu sorunların giderilmesinde parti olarak hazırız” ifadelerini kullandı.

CHP Kartal İlçe Örgütü tarağından Bülent Ecevit Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Büyük Yoksulluk Buluşması” panele CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, STK Temsilcileri katıldı.


 


KARTAL’DA İKİ BÜYÜK PROJE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDIÖnceki Haber

KARTAL’DA İKİ BÜYÜK PROJE GÖRKEMLİ BİR T...

HÜSEYİN KARAKAYA,İSPADER (İSPİR -PAZARYOLU DERNEKLER BİRLİĞİNİ) ZİYARET ETTİSonraki Haber

HÜSEYİN KARAKAYA,İSPADER (İSPİR -PAZARYO...

Yorum Yazın