BU BAŞARI İNANMIŞLIĞIN ESERİYDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU BAŞARI İNANMIŞLIĞIN ESERİYDİ
Abone ol
Fenerbahçe Boks Şube Sorumlusu Selahattin Atasever:"Öncelikle bu başarı, sporculara, Fenerbahçe camiasına ve Türk halkına hayırlı uğurlu olsun. Hepsinin bana yaş günü hediyesi buydu. Sözlerinde durdular. Tarih yazdılar

Tük boks tarihinde böyle bir başarı olmadı. İnanmışlığın eseriydi. 4 altın 1 bronz madalya muhteşem. Hepsini kutluyorum. Başta Başkanımız Ali Koç, Yöneticimiz İlker Dinçay bey, Fikret Çetinkaya, milli takımlarda bulunan tüm hocalarımız, kulüpte çalışan herkese, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu bir başlangıç."Boks şubesi sorumlusu Selahattin Atasever ise başarıların kolektif bir çalışmanın örneği olduğunu aktararak, şunları kaydetti:"Bu, ülkemiz için bir bayrak yarışı. Yapılan işler ve alınan başarılar tesadüf değil. Kulüp olarak gençlere çok büyük önem veriyoruz. Boksta son 3 yıldır bir değişim oldu. Az sayıda olan kadın sporcu sayısını yükselteceğimize inandık. Son Türkiye Şampiyonası'nda erkekler ve kadınlarda beşer altın madalya alarak gösterdik ve bir denge getirdik."

Ali Koç başkanlığındaki yönetimin kendilerine büyük destek verdiğini anlatan Atasever, "Başkanımız bize, 'Ben altın değil, altınlar istiyorum.' dedi. Biz de bu hedefle yola çıktık. Kurumsal bir çalışmayla başarı elde edildi. Tesadüfen değil inanarak, emek vererek elde ettik. Geçen hafta benim doğum günümdü. Bana pasta alacaklardı ama ben istemedim. Kendilerinden madalya istediğimi söyledim. Onlar da sözlerinde durdu." ifadelerini kullandı.12 boksörden 8’ini oluşturan Fenerbahçeli sporcularımız 4’ü altın, 1’i bronz madalya olmak üzere 5 madalya kazandılar. 
Altın madalya kazanan Ayşe Çağırır, Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş, Şennur Demir, bronz madalya kazanan Sema Çalışkan.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 
“Madalya kazanan tüm sporcuları kutluyorum. Türk kadın boksu için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorum. 12 sporcuyla katıldık, 8’i Fenerbahçemizin sporcusu. Toplamda 7 madalya aldık. Müthiş bir olay. Hepsini canıgönülden kutluyorum, tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Siz sadece Türk kadın boks tarihine geçmediniz, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün de tarihine altın harflerle adınızı yazdırdınız.Sizler Fenerbahçe’nin şanlı tarihine altın harflerle isminizi yazdırdınız. Dolayısıyla tüm şubeyi Selahattin Bey ve Fikret Bey’in nezdinde  tüm hocalarımızı, madalya alan almayan tüm sporcularımızı canıgönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. İnşallah tekrarlanır. Madalya alan almayan tüm sporcularımızın yolu her daim açık, şansı bol olsun. 
Bu kadar gayret, çaba, Fenerbahçe’nin yatırımları, sabrı, inancı, emeğini görmeyenlere, bu başarıda Fenerbahçe’nin adını geçirmeyenlere de selam olsun. Siz ne yaparsanız yapın, biz doğru bildiğimiz şekilde en iyisini yapmak için, ülkemiz ve spor için var gücümüzle devam edeceğiz. Bizlerin ismini zikretmeyerek bizi daha fazla motive ettiğinizi sizlere söylemek istiyorum.Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçelisiniz. Fenerbahçe’yi damarlarınıza kadar yaşadığınızı hepimize gösterdiniz. Biz de çok şanslıyız ki bizim sporcumuzsunuz. Hepinizi kutluyorum. Sağ olun, var olun.”

 

 

 


 


 

 


LGS birincisinden Başkan Gökhan Yüksel’e ziyaretÖnceki Haber

LGS birincisinden Başkan Gökhan Yüksel’e...

CEVİZLİ ANADOLU SPORDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİSonraki Haber

CEVİZLİ ANADOLU SPORDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Yorum Yazın