BEŞİKTAŞ’TAN BULVARSPOR’A SONSUZ DESTEK SÖZÜ.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BEŞİKTAŞ’TAN BULVARSPOR’A SONSUZ DESTEK SÖZÜ.
Abone ol
Kartal Bulvarspor Kulübü bugün Beşiktaş Kulübü yetkililerini misafir etti..Kulüp başkanı Sebahattin Karaer ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet tesislerde inceleme ve görüşmelerde bulundu.

Beşiktaş Kulübü Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Bulvarspor Yönetim kurulu üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu beraberinde Beşiktaş Kulübü Futbol Altyapı ve Kadın Futboldan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Mehmet Ekşi ile Futbol Gelişim Direktörü Önder Karaveli Bulvarspor Kulübünü ziyaret ettiler. 

 

Yapılan görüşmelerde Beşiktaşlı genç sporcuların kariyer gelişimleri ve daha fazla süre alarak rekabetçi ortamda maç tecrübesi kazanmaları amacıyla Kartal Bulvarspor Kulübü bünyesinde yer almaları planları ve Bulvarspor ile oyuncu ve antrenör değişimi için karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca Beşiktaş bayan futbol takımının ve bazı Beşiktaş altyapı takımlarının resmi maçlarını Bulvarspor sahasında yapmaları için görüşmeler konusunda prensip anlaşmasına varıldı. Bu arada yöneticilerin arkasında isimlerinin yazılı olduğu Bulvarspor ve Beşiktaş formalarını birbirlerine hediye etmeleri birlikteliğin,dostluğun güzel bir göstergesi olarak objektiflere yansıdı.Yerel medyanın sorularını yanıtlayan yöneticiler gelecekte iki kulüp olarak çok güzel birlikteliklere imza atacaklarını da ifade ettiler.

Bulvarspor başkanı ve yöneticileri ,Beşiktaş kulübünün göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ederken,bu ziyaretin Türk futboluna, Kartal’a ve sporcularımıza hayırlı olmasını dilediler. 

 

 

 

 


BULVARSPOR GELEĞİN YILDIZINA KUCAK AÇTI.Önceki Haber

BULVARSPOR GELEĞİN YILDIZINA KUCAK AÇTI.

Başkan Yüksel’den Saldırıya Uğrayan Cemevi Başkanına Geçmiş Olsun MesajıSonraki Haber

Başkan Yüksel’den Saldırıya Uğrayan Ceme...

Yorum Yazın