Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu Ana Sınıfı Açılışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu Ana Sınıfı Açılışı
Abone ol
Kartal Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulunda hayırsever Simay BODUR kardeşi rahmetli Ayşe SELMİN BODUR anısına okula kazandırdığı iki derslikli ana sınıfı ek binası törenle açıldı.

Tören Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal Kaymakamı Eşi Hanımefendi Elif DEMİR, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun TÜYSÜZ, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Saliha TÜRKSOY, Simay BODUR adına törene teşrif eden Gülçin ERGUN, okul müdürleri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Bedir Rahmi Eyüboğlu İlkokulu ana sınıfı öğrencilerinin halk oyunları gösterisiyle devam etti.

Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR açılış vesilesiyle yaptığı konuşmasında; Simay BODUR Hanımefendinin ana sınıfı yapımı öncesinde "Anadolu Işığı: Hititlerde Mesneviye Simayca İllüstrasyon Sergisi"nden gelir elde etme süreci de dahil olmak üzere bütün süreçteki katılımcı tavrından ve yardımseverliğinden bahsederek gıyabında teşekkür etti.

Simay BODUR'u temsilen açılışta bulunan Tülin ERGÜN ise bilhassa bu yaş grubundaki çocukların eğitiminin ne kadar önemli olduğundan bahsederek eğitim camiasına sunulan bu katkıya ortak olmaktaki sevincini paylaştı.

Tören Plaket, çiçek takdimi, açılış kurdelesinin kesilmesi ve sınıfların ziyaret edilmesiyle sona erdi.



3. Kartal Kitap Fuarı’nda Yazar Gülten Dayıoğlu’na Onur ÖdülüÖnceki Haber

3. Kartal Kitap Fuarı’nda Yazar Gülten D...

Başkan Yüksel, Seçim Geride Kaldı, Şimdi Hep Beraber Halka Hizmet Zamanı”Sonraki Haber

Başkan Yüksel, Seçim Geride Kaldı, Şimdi...

Yorum Yazın