AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN MERHUM DAĞLAR VE ALTUNTAŞ İÇİN KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUA PROGRAMI…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATINDAN MERHUM DAĞLAR VE ALTUNTAŞ İÇİN KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ VE DUA PROGRAMI…
Abone ol
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere ve her yıl vefat ettikleri şubat ayında yâd edilen AK Parti Kurucu İlçe Başkanı merhum Hasan Altuntaş ve önceki dönem Kartal Belediye Başkanlarından merhum Arif Dağlar’ı Kartal Merkez Camii’nde “Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua” programı ile andı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programda Kartal Müftülüğü’nün kıymetli hocaları tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualar sonrası cuma namazı kılınmaya geçildi. Kartal Müftülüğü’nün değerlim hocalarından Sadık Kösterelioğlu yaptığı duada “Kartalımıza bugüne kadar hizmetleri geçmiş merhum bütün siyaset ve devlet adamlarına, içlerinde de Hasan Altuntaş ve Arif Dağlar Başkanlarımıza rahmet niyaz ediyoruz” dedi.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve her yıl vefat ettikleri şubat ayında yâd ettiğimiz kıymetli büyüklerimiz Kurucu İlçe Başkanımız Hasan Altuntaş ve Kartal Belediye Başkanımız Arif Dağlar Abilerimizi cuma namazı öncesi Kartal Merkez Camii’nde “Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua” programı ile andık.Allah gani gani rahmet etsin.Mekanları cennet olsun.

Kartalımıza yaptıkları unutulmaz hizmetleriyle onları her daim hayırla yâd edeceğiz.Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

 


İBB ve CHP’ye Kentsel Dönüşümün Önünden Çekilin Çağrısı Yapan Dr. Şadi YAZICI:Önceki Haber

İBB ve CHP’ye Kentsel Dönüşümün Önünden...

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI,” -“ÜLKEYİ KALKINDIRMA HAYALLERİ SATIYORLARDI. MASA YIKILDI”Sonraki Haber

TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI,”...

Yorum Yazın