AK Parti Kartal Teşkilatı Milletvekilleriyle Yine Sahadaydı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Kartal Teşkilatı Milletvekilleriyle Yine Sahadaydı…
Abone ol
Ebubekir Taşyürek; “Vatandaşımız bize inanıyor ve sonuna kadar bizim yanımızda duruyor..”AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı, Başkan Yardımcıları, ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Başkanı ve Üyeleri, Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri; Milletvekilleri ile beraber hafta sonu Kartal’da saha çalışmalarına devam ettiler.

. İstanbul milletvekilleri; Erol Kaya, Hulusi Şentürk, Serkan Bayram ve Eyüp Özsoy’un da katıldığı programlar dolu dolu geçti. Sivil toplum örgütleri, iş adamları, kanaat önderleri ve engelli aile ziyaretlerinin öncelikle tercih edildiği ziyaretlerde vatandaşlar dinlenerek, alınan şikayetler bir bir not edildi. Yürütülen çalışmalar hakkında görüşlerini aldığımız AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; aylardır yüz yüze 100 gün ve birlik irade zafer programları kapsamında ara vermeden sürekli sahada vatandaşla iç içe olduklarını belirterek, vatandaşların kendilerine olan teveccühünün her zamanki gibi yüksek olduğunu söyledi. “Vatandaşımız bir problem varsa, o problemin çözümünü de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti kadrolarının yapacağına inanıyor. Ve sonuna kadar bizim yanımızda duruyor.”şeklinde görüşlerini açıkladı.

 


TUZLA’DA ESKİYEN PARKLAR, GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİYLE ONARILIYOR -TUZLA BELEDİYE BAŞKANI DR. ŞADİ YAZICI: “HER TÜRLÜ ATIĞI DEĞERLENDİRİYORUZ”Önceki Haber

TUZLA’DA ESKİYEN PARKLAR, GERİ DÖNÜŞÜM M...

Devlet Eski Bakanı Adnan Kahveci, Vefatının 30’uncu Yıl Dönümünde Kartal’da AnıldıSonraki Haber

Devlet Eski Bakanı Adnan Kahveci, Vefatı...

Yorum Yazın