AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI FARKIYLA “SICAK SOFRALAR YENİDEN KURULSUN MUTFAK SETİ KAMPANYASI…”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ KARTAL TEŞKİLATI FARKIYLA “SICAK SOFRALAR YENİDEN KURULSUN MUTFAK SETİ KAMPANYASI…”
Abone ol
Ebubekir Taşyürek; “YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ BİRLİKTE AYAĞA KALKACAĞIZ..”Hatice Albayrak; “ Bu anlamlı kampanyaya destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

AK PARTİ Kartal ilçe Teşkilatı Asrın Felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra mağdur olan vatandaşlarımız için hayata geçirilen anlamlı yardım kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. 

Kartal İlçe teşkilatı daha önce de AFAD Gönüllüsü ekibiyle Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesi‘ne giderek depremzede vatandaşlarımızla geçmiş olsun ziyareti yapmıştı.

AK Parti Kartal Kadın Kolları tarafından “Sıcak Sofralar Tekrardan Kurulsun” temasıyla başlatılan çadır ve konteynırlarda yaşayan depremzede ailelerimize ulaştırılacak “Mutfak Seti Kampanyası”na Kartalların yoğun desteği yanında, AK Parti Kartal Ana Kademe iİçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Başkanları da  destek verdi.

Aldığımız bilgilere göre bu kampanyada AK Parti Kartal Kadın Kollarının İstanbul ilçeleri arasında ön sıralarda yer aldığı öğrenildi.

Kampanya ile ilgili görüşlerini aldığımız AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Kartal teşkilatı olarak her konuda olduğu gibi “Sıcak Sofralar Tekrardan Kurulsun” temasıyla gerçekleştirilen ve benim şahsen çok anlamlı bulduğum “Mutfak Seti Kampanyası”nda da üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Daha önce Gençlik Kollarımızca “Geleceğini Gülümset” temasıyla depremden etkilenen çocuklarımıza ulaştırılan oyuncak toplama kampanyasına da yine Ana Kademe ve Kadın Kolları olarak destek vermiştik. Devletimiz bölgede bütün kurumlarıyla gerekenleri yapıyor. Biz de millet olarak elimizden geleni yapıp, yaraları birlikte saracak, birlikte ayağa kalkacağız.” dedi. 

 

Düzenlenen yardım kampanyasına öncülük eden AK Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı Avukat Hatice Albayrak’ta yaptığı açıklamada; “Biz AK Parti olarak özel ve büyük bir aileyiz. Depremzede kardeşlerimiz için her konuda elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz. “Elimin emeği gözümün nuru'na” kampanyamızla kadınlarımızın günlük kullandıkları eşyalarına dair devam eden kampanyamıza ilaveten “Sıcak Sofralar Tekrardan Kurulsun Mutfak Seti“ kampanyamızı da yürüttük. Bu vesileyle mutfak eşyası kampanyasında büyük desteklerini gördüğümüz başta İlçe Başkanımız, abimiz, Sayın Ebubekir Taşyürek olmak üzere bütün ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve ana kademe mahalle başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.


TUZLA BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLAR İÇİN TABLET KAMPANYASIÖnceki Haber

TUZLA BELEDİYESİ’NDEN DEPREM BÖLGESİNDEK...

Kartal'da 'Depreme Hazırlık Çalıştayı' DüzenlendiSonraki Haber

Kartal'da 'Depreme Hazırlık Çalıştayı' D...

Yorum Yazın