AK PARTİ Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’in Yeni Yıl Mesajı CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLAYACAĞIMIZ 2023'E GİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek’in Yeni Yıl Mesajı CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI KUTLAYACAĞIMIZ 2023'E GİRMENİN MUTLULUĞU İÇİNDEYİZ
Abone ol
Yine bir yılı geride bırakarak, yeni ümitlerle, yeni hayallerle bir yıla daha girmenin heyecanı ve mutluluğu içerisinde, Allah’a hamd ediyoruz. Bu vesile ile 2023 yılının; ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereketler getirmesini temenni ediyorum.

20 yıl önce dillendirdiğimiz 2023 hedeflerimize adım adım ulaşmanın ve koyduğumuz hedeflerin ne kadar gerçekçi ve tutarlı olduğunu görmenin derin hazzını yaşıyoruz. 2002 yılında ekonomik olarak iflasın, siyasal ve sosyal olarak uçurumun kenarında devraldığımız Türkiye ile bugünkü Türkiye arasındaki mesafeleri ifade etmekte bile zorlanıyoruz artık.

O günlerde sloganlaştırdığımız “Bir şey değişecek, her şey değişecek!” sözünün ete kemiğe bürünmüş halini ülkemize yaşatan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan riyasetindeki AK Parti hükümetlerinin bıkmadan usanmadan ve en önemlisi de inancını hiç kaybetmeden, gece gündüz demeden çalışarak ektikleri tohumların meyvelerini alacağımız 2023 ve sonrasının heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. 

 

Cumhuriyetimizin ikinci 100 yılını; dünyada itibarı yükselen, sözü dinlenen, fikrine önem verilen, dostun güvenip düşmanın korktuğu; siyasal, sosyal ve ekonomik olarak refah ve huzurun hakim olduğu Büyük Türkiye resmiyle ve Türkiye Yüzyılı olarak idrak edecek  olmamız heyecanımızı daha da artırmaktadır.

20 yıldır olduğu gibi, önümüzdeki yıllarda da hayallerimizi gerçeğe dönüştüren Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarına, minnet ve şükranlarımızı bir kez daha ifade ediyoruz. 

İmparatorluk bakiyesi, büyük bir medeniyetin varisi devletimizin ve aziz milletimizin; yıllardır engellenen, baskılanan, güdük kalmaya zorlanan, akamete uğratılmaya çalışılan hayallerinin önünde, 2023 ve sonrasında hiçbir engel kalmayacağına olan inancımızla; dur durak bilmeden koşacağımıza, milletimize hizmetten başka bir gayemiz olmayacağına, mazlum ve mağdurların gür sesi, kimsesizlerin kimsesi olacağımıza söz veriyor, bu duygu ve düşüncelerle 2023 yılının Büyük ve Güçlü Türkiye idealimizin yeni ufuklara gebe olmasını ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Türkiye Yüzyılında mutlu, huzurlu, bereketli günler temennisiyle saygılar ve sevgiler sunuyorum.

 


Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Ailesinin Yeni Yılını KutladıÖnceki Haber

Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi...

Petrol İş Mahallesi’nde 1250 Ton Asfalt Serimi YapıldıSonraki Haber

Petrol İş Mahallesi’nde 1250 Ton Asfalt...

Yorum Yazın