AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EBUBEKİR TAŞYÜREK’TEN BULVARSPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET …

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK PARTİ İLÇE BAŞKANI EBUBEKİR TAŞYÜREK’TEN BULVARSPOR’A SÜRPRİZ ZİYARET …
Abone ol
AK Parti Kartal ilçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Başkan Yardımcıları ve ilçe yöneticilerinden oluşan bir heyetle, TFF 3. lig 2.gurupta mücadele eden Bulvarspor’lu futbolcuları, Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer’i ve kulüp yöneticilerini kulüp tesislerinde ziyaret etti.Getirdikleri tatlıları antremanlarını sürdüren futbolculara ikram eden Ebubekir Taşyürek bu sürpriz ziyaretle gönülleri feth etti.

Ziyarette kısa bir selamlama konuşması yapan Ebubekir Taşyürek “Bulvarspor kulübünün Kartal’ın Marka bir spor kulübü olduğunu” belirterek geçmişte olduğu gibi bugün de ve her daim Bulvarspor’un yanında olacağız” dedi. 

Bulvarspor Klübünün elinin rahatlaması adına Futbol Federasyonu veya Spor Toto Kurumu kanalıyla desteklenmesi için çalışmalar yaptıklarını ve girişimde bulunduklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirten Ebubekir Taşyürek, “Bu kapsamda önemli gayretler gösteren istanbul Milletvekilimiz Serkan Bayram Beye huzurunuzda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

Hafta sonu 23 Elazığ Futbol Kulübü ile yapılacak maç için de futbolculara başarılar dileyen Ebubekir Taşyürek “Futbolcuların gerekli gayreti ve çabayı 

göstererek Bulvarspor’u layık olduğu güzel yere getireceklerine inandığını da” söyledi.

Bulvarspor Klubü Başkanı Sebahattin Karaer’in Ebubekir Taşyürek ve beraberindeki heyete lokalde çay ikramı sonrası misafirler kulüpten ayrıldılar.


Kartal’da, Dünya Çocuk Hakları Günü HeyecanıÖnceki Haber

Kartal’da, Dünya Çocuk Hakları Günü Heye...

BULVARSPOR NİHAYET ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI..!Sonraki Haber

BULVARSPOR NİHAYET ŞEYTANIN BACAĞINI KIR...

Yorum Yazın