Meclis ilk, toplantısını yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Meclis ilk, toplantısını yaptı
Abone ol
Kartal Belediye Meclisi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nin ardından, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Kartal Belediyesi Hizmet Binası Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; CHP ve AK Parti’yi temsilen seçilen belediye meclis üyeleri katıldı. 38 üyeden oluşan ilk meclis toplantısı, basın ve kamuoyunun yoğun katılımıyla yapıldı.

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce yeni seçilen meclis üyelerini kutlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, ardından yaptığı konuşmada: “Sevgili Kartallı kocaman ailem, değerli Meclis Üyeleri, sevgili çalışma arkadaşlarım… Şu an gördüğüm kadarıyla salt çoğunluğumuz bulunmakta. 8. Dönem 1. toplantı yılı, Nisan ayı toplantısının 1. birleşimini açıyorum. En genç 2 Meclis Üyemizi buraya davet etmek istiyorum. Furkan Ordukaya ve İbrahim Yıldırım Ateş, en genç meclis üyelerimiz. Kendilerini tebrik ediyorum. Sevgili Meclis Üyesi arkadaşlarım, değerli Kartallılar; beş yıllık sürecin Kartal’a iyi hizmetler yapabileceğimiz bir ortam oluşturacağına olan eksiksiz inancımla Kartal’a hizmet vermek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Kartal adına alınacak bütün kararlarda bütün Meclis Üyesi arkadaşlarımın katkısını görmek, hep birlikte Kartal’a güzel işler yapmak en büyük temennim. Bunun için mücadele edeceğimize ve Kartalımızı daha çok güzelleştirebileceğimize olan inancım tamdır. Bugün de bunun için bir aradayız. Bu noktada her birimize ayrı ayrı sorumluluklar, ayrı ayrı görevler düşüyor. Hizmet için koştururken bütün arkadaşların bu dayanışmanın içerisinde olmasını umut ediyorum. Yeni dönem hepimize hayırlı uğurlu olsun, hepinizin katkılarını bekliyorum. Diyalog ve müzakere yollarının daha açık olduğu ve hep birlikte güzel işlere imza atacağımız bir beş yıl diliyor, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in konuşmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın topluca okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Gündem gereğince Belediye Meclis Divanı’na kâtip üye seçimine geçildi. Buna göre Aysel Yücel ve Yasin Ünder asil, Gülay Boyraz ve Umut Daştan yedek üye seçildi.

 

Belediye Meclisi 1. ve 2. Başkan Vekili olarak Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Yılmaz Tuncer, 2. Başkan Vekili Olcay Özgön olarak belirlendi. Belediye Encümenine ise; Hayri Doğruyol, Gülay Boyraz ve Metin Şahin seçildi.

 

Kartal Belediye Meclisi Toplantısı, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in, seçilen üyelere çalışmalarında başarılar dileğinde bulunmasının ardından sona erdi.


‘Gönüllerden Tuvallere’ Türkan ŞorayÖnceki Haber

‘Gönüllerden Tuvallere’ Türkan Şoray

ARİF YILDIZ’a Teşekkür PlaketiSonraki Haber

ARİF YILDIZ’a Teşekkür Plaketi

Yorum Yazın