MHP’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Abone ol
‘31 MART’ta Zafere Ulaşacağımızdan Şüphemiz Yoktur’

MHP Kartal İlçe Başkanı Metin Özüpek ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kartal İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında 31 Mart yerel seçimleri ve Cumhur İttifakı’nın Kartal için önemi konuşuldu.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Gürkan Akyol, Kartal’da mevcut belediye yönetimi kapsamında yaşanan geri kalmışlık üzerine; Kartal’ın son 10 yılı heba olmuştur. Geçmişte Kartal’dan ayrılarak ilçe olan Pendik, Tuzla, Maltepe, Sancaktepe ve Sultanbeyli ciddi manada gelişip büyürken maalesef Kartal yerinde saydı. 10 yıllık zamanda CHP’li Kartal Belediyesi, Kartal’a kalıcı bir eser bırakmadı ve Kartal’ın geri kalmışlığını daha da görünür hale getirdi.

 

İnşallah 31 Mart’ta temeli gönül ittifakı olan Cumhur İttifakı’nın gayret ve çalışmalarıyla, Kartal’ı hizmet belediyeciliğiyle yeniden buluşturacak ve kaybedilen yılları telafi etmek için gece gündüz çalışacağız” dedi. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında iki partinin de ilçe başkanları Cumhur İttifakı birlikteliğinden memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Özüpek, Cumhur İttifakı ile ilgili; “İnşaallah Cumhur İttifakı’yla Kartal tekrar eski güzel günlerine geri dönecektir. Genel Başkanımızın ortaya koyduğu Devletin ve milletin bekası için birlikte hareket etme kararlılığının bir gereği olarak, Kartal’da Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta zafere ulaşacağından şüphemiz yoktur. AK Parti ve MHP teşkilatları, el ele vererek birlik ve beraberlik içinde Kartal’ı yükselişe geçirecektir” dedi.


MÜLKİYET OFİSİ AÇILDIÖnceki Haber

MÜLKİYET OFİSİ AÇILDI

KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASISonraki Haber

KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

Yorum Yazın