LÖSEV VAKFINA DESTEK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
LÖSEV VAKFINA DESTEK
Abone ol
1000 Okul Projesi kapsamında açılan ‘Şekerden Çiçekler’ kursunun sergisi yapıldı.

Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında; Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi ve Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliği ile açılan ‘Şeker Hamurundan Çiçekler’ kursunun yıl sonu sergisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık ASLAN ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kursiyerler kazandıkları becerileri üretime dönüştürmek ve aile bütçesine katkı sunmak üzere “Dijital Pazarlama” kursuna da devam ederek, Ürünlerini internet üzerinden satış yapma becerisini de kazandılar. Sergide satışa sunulan ürünlerin geliri ise LÖSEV'e bağışlandı.

 

 

Kurum Müdürü Hülya NARSAP; açılış konuşmasında bu güzel eserlerin ortaya çıkmasına rehberlik eden öğretmenimiz Sevgim ALTIOK'u, kursa verdiği desteklerden dolayı Okul Müdürü Güzide AKAT'ı ve kursa verimli bir şekilde devam eden kursiyerleri tebrik etti. Mesleki Eğitimde 1000 okul projesi Bakanlığımızın önemli bir projesi. Proje kapsamında hem öğrencilerin hem de velilerin mesleki eğitimler alarak kendilerini geliştirmeleri bekleniyor. Projeye destekçi olan en önemli kurumlardan bir tanesi de halk eğitim merkezleri. Biz de Kadıköy Halk Eğitimi Merkezi olarak Kadıköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde “Şeker Hamurundan Çicek” kursunu açtık. Öğretmenimiz öğrencilere seminer verdi. Velilerimizi kursa aldık. Aynı zamanda velilerin aile bütçesine katkı sunabilmesi için de kursa katılan velilerimizi “Dijital Pazarlama” kursuna alarak onların ürettikleri ürünleri internet üzerinden satış yapabilmelerini sağladık. Proje sergisine katılan ve projeye destek veren ilçe milli eğitim müdürümüze ve şube müdürlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca o gün satılan ürünlerden elde edilen 2500 TL’lik gelirde LÖSEV Vakfına bağışlandı.


EĞİTİM-BİR-SEN İLKSAN’DA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİÖnceki Haber

EĞİTİM-BİR-SEN İLKSAN’DA DEĞİŞİMİ GERÇEK...

Kreş Kayıtları Kuraları ÇekildiSonraki Haber

Kreş Kayıtları Kuraları Çekildi

Yorum Yazın