Kartal’ın Gururu Selahattin Atasever

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartal’ın Gururu Selahattin Atasever
Abone ol
Bölgenin tanınmış iş ve spor adamı Selahattin Atasever Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şubesi Sorumlusu olarak başarılarına başarılar katıyor.

Atasever; hafta sonunda yapılan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda sorumlu olduğu branşıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinde şube sorumlusu olarak görev yapması Kartal’lı sporseverleri gururlandırdı.

 

Sayın Divan Başkanımız, Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Saygıdeğer Divan Üyelerimiz ve ekran başında bizleri izleyen Saygıdeğer Taraftarlarımız;

 

Boks Şubemizin 3 aylık faaliyet raporunu arz ediyorum; Yakın temas oyunu olduğu için bu yıl hiç bir şekilde boksta büyük çalışmalarımız olmadı. Sadece bu süreç içerisinde pandemi başlamadan önce İngiltere’de olimpiyat seçmeleri vardı. Olimpiyat seçmeleri yapıldığında bu ülkede kotaya ilk giren sporcumuz Batuhan Çiftçi oldu. Diğer boksörlerimiz de ilk maçlarını almalarına rağmen yurda dönmüşlerdi. Bu süreçten sonra biz sadece milli takımda bulunan 7 erkek ve 5 bayan tüm boksör arkadaşlarımızın çalışmalarını izlerken, kampta bunların sağlıkla, malzemeleriyle ve bir çok ihtiyaçlarıyla ilgili desteklerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca milli takımda bulunan kulubümüzün 4 hocası ile birlikte destek vermekteyiz. Bu değerli sporcu arkadaşlarımız ve hocalarımız için yapılabilecek ne varsa her zaman yanlarında olduğumuzu da söylemek istiyorum. Tüm seçmeler için de bir taraftan da kulübümüzde ve Bağcılar’daki ayrı bir salonumuzda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sene iki Uluslararası turnuva hariç hiç bir şampiyonaya direkt olarak katılamadık. Bulgaristan’da yapılan Uluslararası Balkan şampiyonasına bayanlarda Şennur Demir ve Buse Naz Çakıroğlu katıldılar. Şennur Demir altın Madalya alırken, Buse Naz ise gümüş Madalya aldı. Ayrıca Sırbistan’da yapılan bayanlar Dünya şampiyonasında ise Şennur Demir yine altın madalya alırken, Buse Naz Çakır ise gümüş madalya alarak yurda döndü. U-22 ve gençler şampiyonası Şubat ayında Çanakkale’de yapılacak. Onun için çok ciddi bir şekilde Türkiye şampiyonası icin çalışmaktayız ve bu şampiyona içinde her kiloda en az 3’er tane sporcumuz çalıştırılmaktadır. Şubat ayında yıldızlar Türkiye şampiyonası Bayburt’ta yapılacak. Bütün kilolarda Bayburt’taki şampiyonaya katılacağız. Bu yıl içinde aynı zamanda Avrupa şampiyonası da yapılacak. Bu şampiyonaya da iyi bir şekilde hazırlanmaktayız. Alt minikler, üst minikler, yıldızlar ve gençlerde de Türkiye şampiyonası yapılmakta. Burada da mücadelemize devam edeceğiz. 2020’de olduğu gibi durgun bir sezon geçirmeyeceğiz. Bütün branşlarda sürekli çalışmalarımız devam edecektir. Dereağzında ve Bağcılar il Gençlik ve Spor salonunda da olmak üzere iki kademeli olarak hocalarımızın nezaretinde gençler de yıldızlar da U-22de ve diğer kategorilerde çalışmalarımız devam etmektedir. İyi bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Çalışmalarımızın süreci içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Başkanımız Ali Koç’a ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz.


Kreşlerde karne heyecanıÖnceki Haber

Kreşlerde karne heyecanı

Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum Kuruluşu USMEDSonraki Haber

Dünyanın İlk Sosyal Medya Sivil Toplum K...

Yorum Yazın