HEDEF ŞAMPİYONLUK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HEDEF ŞAMPİYONLUK
Abone ol
Bu sezon yola çıkış hedeflerinin şampiyon olup, Bal ligine yükselmek olduğunu belirten Bulvarspor yöneticileri sezona iddialı girmek için güçlü bir kadro oluşturmak amacıyla teknik kadronun talep ettikleri yerlere transferleri tek tek gerçekleştiriyorlar.

Sosyal tesislerde yeni transferlerle bir araya gelip tanıştılar. Daha sonra saha da toplu bir resim çektirip, imza törenine geçtiler.

 

2019-2020 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Bulvarspor kulübünde dış transferde anlaşma sağlanan oyunculara imzalar attırıldı. Başkan Sebahattin Karaer ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törende önce 9 daha sonra da 2  futbolcuya imza attırılarak kadrolarını güçlendirdiler. Futbolculara hitaben kısa bir konuşma yapan Bulvar Spor kulübü başkanı Sebahattin Karaer “yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte  2019-2020 sezonunda Süper Amatör ligde önce grupta şampiyon olarak klasman grubuna çıkmak oradan da Bölgesel Amatör lig  hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bu amaçla Teknik ekibimizin raporları doğrultusunda sizleri, bizleri bu hedeflerimize taşımanız için transfer ederek bir araya getirdik. Başkan, yönetim kurulu, teknik ekip, futbolcular, taraftarlarımız ve camiamız sizden başarılı olmanızı istiyor yani şampiyonluk bekliyor. Sizler de sorumluluğunuzun bilincinde  hareket ederek önce  kendinize inanacak sonra da çok çalışarak başarılı olacaksınız. Ben sizlere inanıyor  güveniyorum ve başarılar diliyorum dedi.

 

 

 

YENİ TRANSFERLER

 

 ADI SOYADI          ESKİ TAKIMI

 

ULAŞ ÖNSAL - KARTALSPOR

OKAN KARABIYIK - ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞ

SAMET YILDIRIM - İSTANBUL AĞRISPOR

EKREM ÖZER - İSTANBUL AĞRISPOR

ÖĞÜNÇ ŞİMŞEK - BAYRAMPAŞA TUNASPOR

FATİH NAİBOĞLU - BEYLİKDÜZÜ SPOR

EMİRHAN KAYA - MALTEPE SAHİLSPOR

İLKER SİNAN SÜZEN - MALTEPE YELKENSPOR

FURKAN TAŞDEMİR - EDİRNE SPOR

HAKAN ÖZTÜRK - ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞ

YILDIRAY UYAR - CEVİZLİ ANADOLU


CONNECTOR 5 SEMİNERİÖnceki Haber

CONNECTOR 5 SEMİNERİ

BAŞKANLARDAN KIZILAY’A KURBAN BAĞIŞISonraki Haber

BAŞKANLARDAN KIZILAY’A KURBAN BAĞIŞI

Yorum Yazın