Gökhan Yüksel'den 30 Ağustos Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökhan Yüksel'den 30 Ağustos Mesajı
Abone ol
Bugün, milletimizin ve şanlı ordumuzun bağımsızlık uğruna verdiği büyük mücadelenin ve tüm dünyaya ilan ettiği kahramanlık destanının 97. yıl dönümünü kutluyor olmanın kıvanç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.
 

Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de vatan topraklarımızdan düşmanın mevcudiyetinin silindiği bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, milletimizin bağımsız yaşama onurunu elde etmesi açısından hayati önemdedir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında yapılan Büyük Taarruzun eşsiz bir zaferle sonuçlanması, Türk milletinin asla esir edilemeyeceğini, vatan toprağına göz dikmiş, her türlü hile ve kötü niyetle büyük bir ulusu topyekûn ortadan kaldırmak isteyen emperyalist güçlerin ise hiçbir şartta emeline ulaşamayacağını bir kez daha göstermiştir.
 

Türk milletinin kutsal değerleri söz konusu olduğunda, her türlü imkânlardan yoksun bırakılmasına rağmen, birlik ve beraberlik ruhundan şahlanarak, büyük bir inanç ve kararlılıkla göstermiş olduğu asil direnişin büyük zaferi, bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletlere de yol gösterici bir örnek olmuştur.

 

Geçmişten, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına ve günümüze kadar olan süreçte atalarımızın vermiş olduğu mücadele ve bu mücadelelerden elde edilen her bir zafer bize göstermiştir ki vatanın bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin bağımsızlığına yönelik hiçbir kötü niyet, birlik ve beraberlikten güç alan milletimizin varlığına gölge düşüremeyecektir.
 

Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bizlere bu büyük zaferi yaşatan tüm kahramanları, şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve minnetle anıyor, siz kıymetli komşularımın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yürekten kutluyorum.


 Başkan Gökhan Yüksel ve CHP Kartal İlçe Yönetimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluştu Önceki Haber

Başkan Gökhan Yüksel ve CHP Kartal İlçe...

 İBB ile Kartal Belediyesi, Kartal'a artı değer katacak hizmetler için uyum ve koordinasyon içinde çalışıyor Sonraki Haber

İBB ile Kartal Belediyesi, Kartal'a art...

Yorum Yazın