‘Geleceğimiz güçlendiriliyor, çocuklarımız güvenli okullarda eğitim ve öğretim görüyor’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Geleceğimiz güçlendiriliyor, çocuklarımız güvenli okullarda eğitim ve öğretim görüyor’
Abone ol
İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) ekibi olarak, zaman mevhumu gözetmeksizin, sarfettikleri insanüstü çalışmalarıyla yeniden yapım inşaatlarını tamamlayarak hizmete açtıkları muhteşem okullar sayesinde; ‘Geleceğimiz güçlendiriliyor, çocuklarımız güvenli okullarda eğitim ve öğretim görüyor’

İstanbul Valiliği, İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) olarak 2006 yılından beri icra ettikleri, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi (İSMEP) kapsamında  bugüne kadar 1.7 milyon öğrencinin faydalandığı 738 okulu güçlendirdi ve 356 okulu da yıkıp yeniden yaparak depreme güvenli hale getirdi. 2021 yılında yeniden yapım inşaatları tamamlanan 734 dersliğe sahip toplam 21 okulu da yeniden hizmete açtı. Şimdi Çocuklar daha güvenli okullarda Eğitim ve Öğretim görüyorlar.

 

 

İşte hizmete açılan yeni okullar. Şile Necda Moralıgil İlk ve Ortaokulu - Üsküdar Küplüce Cahit Zarifoğlu İlkokulu - Sancaktepe Sarıgazi Anadolu Lisesi - Başakşehir İbrahim Koçarslan Ortaokulu - Fatih Kocamustafapaşa AİHL - Bahçelievler Anadolu Lisesi - Sancaktepe Şehit Yusuf Kenan MTAL - Zeytinburnu Merkezefendi İlkokulu - Üsküdar Halk Eğitimi Merkezi - Güngören Güneşlitepe İlkokulu - Beşiktaş Şehit Hüseyin Tunç Özel Eğitim İş Uygulama Okulu - Şile Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir İlk ve Ortaokulu - Çekmeköy Ali Kuşçu İlkokulu - Pendik Mahir İz İlkokulu - Pendik Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu - Kadıköy Erenköy Kız Lisesi-Beykoz Çiğdemli İlkokulu - Beşiktaş Mustafa Itri İ.Ü Güzel Sanatlar Lisesi - Kartal Anadolu Lisesi.

 


AK Parti’den Kartal’a ÇıkarmaÖnceki Haber

AK Parti’den Kartal’a Çıkarma

Uluslararası Kadın Şiir Festivali FeminİSTANBUL Kartal’da gerçekleşti Sonraki Haber

Uluslararası Kadın Şiir Festivali Feminİ...

Yorum Yazın