EĞİTİM-BİR-SEN İLKSAN’DA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EĞİTİM-BİR-SEN İLKSAN’DA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Abone ol
19 Haziran Cumartesi günü tüm Türkiye’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı İlçe Delege seçimleri yapıldı.

Kartal,  Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Adalar ilçelerinden toplam 12 delegenin seçilmesi için binlerce öğretmen ve milli eğitim çalışanı sandığa gitti. Saat 17:00’de tamamlanan oy verme işlemi sonrası oy sayımları yapıldı.

 

19 Haziran Cumartesi günü tüm Türkiye’de İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı İlçe Delege seçimleri yapıldı. Kartal,  Maltepe, Pendik, Sultanbeyli, Tuzla ve Adalar ilçelerinden toplam 12 delegenin seçilmesi için binlerce öğretmen ve milli eğitim çalışanı sandığa gitti. Saat 17:00’de tamamlanan oy verme işlemi sonrası oy sayımları yapıldı. Altı ilçeden seçilecek 12 delegenin 9’unu Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şubenin desteklediği adaylar kazanarak rakiplerine büyük bir fark atmayı başardı. Seçimin en büyük çekişmeye sahne olduğu Kartal ilçesinde ise Memur-Sen İl Başkanı Talat Yavuz ve Şehit Şükrü Bayrakçı İlkokulu Müdürü Erkan Tunç tartışmasız bir başarı ile ipi önde göğüsleyen isimler oldu. İl Başkanı Talat Yavuz yaptığı açıklamada “İlksan’da değişim zamanı diyerek başlattığımız süreç üyelerden büyük bir destek alarak bugün başarıya ulaşmıştır. Bu başarı, yıllardır zarar eden ve kötü yönetilen İlksandaki değişimin üyelerin iradesi yoluyla gerçekleşiyor olması demektir. Bu başarı İlksanı beceriksizlikten kurtarıp doğru ellere teslim etmek istendiğini göstermektedir. Yapılacak il ve genel merkez seçimleriyle İlksan doğru ve kârlı bir yönetim anlayışıyla buluşacaktır. Katılım sağlayan, emek harcayan ve teveccüh gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Bulvarspor emin adımlarla 3. lige doğruÖnceki Haber

Bulvarspor emin adımlarla 3. lige doğru

LÖSEV VAKFINA DESTEKSonraki Haber

LÖSEV VAKFINA DESTEK

Yorum Yazın