DOĞRU PARTİ MEDYA İLE BULUŞTU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DOĞRU PARTİ MEDYA İLE BULUŞTU
Abone ol
Eski Bakanlardan Rıfat Serdaroğlu’nun liderliğinde kurulan DOĞRU Parti’nin Kartal İlçe Başkanlığına getirilen Gülay Şakar, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kartal Meze Balıkta düzenledikleri kahvaltıda Yerel Medya Mensuplarıyla bir araya geldiler.

Partilerinin yönetim kurulunun çoğunluğuna ilk kez siyasete giren isimlerden oluştuğunu vurgulayan Şakar, ülkesini ve devletini seven her kesin taşın altına eline koyması gerektiğini belirterek Kartal halkını Doğru Parti saflarında birleşmeye davet etti. Kartal’da Doğru Parti olarak iyi bir sinerji yakaladıklarını ve bayramdan sonra da siyasi çalışmalarını her alanda genişleteceklerini kaydeden Şakar, “Gerek yazılarıyla gerekse söylemleriyle söylediğinin arkasında duran Genel Başkanımız var” dedi. Kartal’da merkez sağ boşluğu olduğunu ve bunu Doğru Parti olarak dolduracaklarını kaydeden Şakar, “Özellikle gençlerimizi siyasetten soğuttular. Gençlerimizi partimiz adına geri kazanmak için çalışacağız. Her gencimizle görüşerek, kendimizi ifade ederek içimizde olmalarını sağlayacağız”dedi.

 

DOĞRU PARTİ’nin ilkeleri olduğunu, herkese eşit mesafede yaklaştığını, ayrımcılığın kabul görmediğini, kendi yağları ile kavrulan bir parti olduklarını, tek desteklerinin milletten aldıkları güç olduğunu hatırlatan Gülay Şakar, doğru bir iktidar inşa edebilmek için yola çıktıklarını, bunu da Rıfat Serdaroğlu liderliğinde başaracaklarını söyledi.Yıllarını siyasete vermiş birçok politikacıdan daha çok özgüven ve özveriye sahip olduğu konuşmalarına yansıyan Gülay Şakar, kadınların bu ülkenin ayağa kalkmasında çok önemli rol oynayacaklarını bildiğini bu yüzden böylesi bir görevi kabul ettiğini ifade etti.Şakar, çok yakın bir zamanda Genel Başkanları ile Kartal’da basın mensupları ile bir kez daha bir araya geleceklerini de sözlerine ekledi.

 

Toplantının sonlarına doğru DOĞRU Parti Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Hasan Okhan Okumuş ve Sedat Özkanda toplantıya katıldılar.


Kurban Bayramı Hazırlıklarını TamamladıÖnceki Haber

Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

CESUR SPOR KULÜBÜNDEN AHDE VEFASonraki Haber

CESUR SPOR KULÜBÜNDEN AHDE VEFA

Yorum Yazın