CEVİZLİ ANADOLU SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA ODAKLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CEVİZLİ ANADOLU SPOR KULÜBÜ BAŞARIYA ODAKLANDI
Abone ol
Bölgenin BAL ligi temsilcilerinden Anadolu Cevizli Spor Kulübü kendi tesislerinde ikinci etap çalışmalarına kurban keserek başladı.

Günün en güzel görüntüsü de, yeni başkan Süleyman Bozkurt, mazeretine binaen başkanlığı bırakan Zeki Karakelle’ye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Zeki Karakelle’nin de Bozkurt’a yeni görevinde başarılar dilemesi.

 

Çiceği burnunda kulüp başkanı Süleyman Bozkurt yeni sezon için şunları söyledi; “yıllardır kulübün içinde yönetici olarak  görev yaptım, arkadaşlarımın teveccühü ile şimdi de başkan olarak bu hizmeti sürdüreceğim. Bugüne kadar kulübümüzü nasıl yalnız bırakmadıysak bundan sonra da aynı düşüncede devam edeceğim. Başarıya odaklandık, elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Yıllardır hep  bir üst ligi hedefledik ,ve de başardık. Şimdi de iyi bir yerde olmak için genç dinamik bir kadro ve tecrübeli teknik adamlarımızla yine herkesin alkışlayacağı takdir edeceği bir başarı elde edeceğimize inanıyorum. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik kadromuza bu konuda güvenimiz sonsuz. Bu güne kadar hiçbir maçımızda bizi yalnız bırakmayan taraftarımızın da aynı heyecanla bu desteklerini sürdürmesini bekliyorum. Her şey Cevizli Anadolu Spor için diyor, tüm takımlara başarılar diliyorum.” dedi.

 

Kulübün tecrübeli Teknik Direktörü Murat Büyüköner’de yeni sezonla ilgili şu açıklamaları yaptı. “Yardımcı antrenör Barış Yılmazer ve kaleci antrenörü Mustafa Semih Ağra ile birlikte işe 18 Ağustosta yaptığımız seçmelerle başladık ve 25 Ağustos’ta da start verdik. Eylül’ün ilk haftasında yaptığımız dış transferlerle 25 sporcuya çıkardığımız kadromuzla çalışmaları sürdürdük. 5-12 Ekim tarihleri arasında Bolu da yaptığımız kampta futbolcu arkadaşlarımızın kaynaşmasını sağladık, iyi bir kamp döneminin ardından çalışmalarımızı şimdi kendi tesislerimizde sürdürmeye devam edeceğiz. Bizlerden desteğini esirmeyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel beye özellikle teşekkür ederim.  Kadromuz genç ve karakterli oyunculardan oluşuyor. 2-3 yaşlı oyuncu dışında diğerleri 1997 ve 2002 doğumlu oyunculardan kurulu.T akımıma güveniyorum. Kadromuzu bir kanat oyuncu alarak tamamlamak istiyoruz. Grubumuzda iyi takımlar var, güzel müsabakalar olacağına inanıyorum. Tüm takımlara başarılar dilerken, bizlere desteklerini esirgemeyen devamlı yanımızda olan başkan ve tüm yönetim kururlu üyelerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.


Meme Kanseri Farkındalık YürüyüşüÖnceki Haber

Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü

‘Çalışmadan başarmak mümkün değil’Sonraki Haber

‘Çalışmadan başarmak mümkün değil’

Yorum Yazın