Bulvarspor emin adımlarla 3. lige doğru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bulvarspor emin adımlarla 3. lige doğru
Abone ol
1. Bölge 3. Grupta mücadele eden BULVASPOR, oynadığı maçlardan sonra grubu lider olarak bitirdi.

Bulvarspor çeyrek finalde 4. Grup birincisi Hendekspor ile karşılaşacak. Yarı final müsabakalarının ardından, tek maç usulü final müsabakası oynanacak. Kazanan takım 3. lige çıkacak. 4 bölgenin birincisi olan 4 takım 3. lige yükselecek. BULVARSPOR’un güçlü kadrosu bu özlemi bitirecek gibi görünüyor.

 

 

Başkan Sebahattin Karaer 3. lige çıkacaklarından çok emin. Tecrübeli oyunculardan kurulu iyi bir kadromuz var. Göze hoş gelen, sonuca giden bir oyun anlayışımızla güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bundan sonra hataların telafi edilemeyeceği bir döneme giriyoruz. Hendekspor ile yapacağımız maçı kazanarak, yarı finale, oradan da finale yükselip, 3. lige çıkmak arzusundayız. Bunu başaracağımıza da hiç bir şüphemiz yok. Yönetim kurulumuz, teknik ve sporcu kadromuzla bu başarıya hazırız. Kartallı sporseverler bu mutluluğu hak ediyor.

 

 

BULVARSPOR KÜREK TAKIMI KURDU

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL öncülüğünde Kartal'ımıza kazandırılan Su Sporları Merkezinde, Kartal BULVARSPOR kulübü olarak, Kulüp Başkanı Sebahattin KARAER önderliğinde KÜREK Takımını kurup, kürek hocası Batuhan bey tarafından eğitimlere başladılar. Tüm ilçe spor kulüplerinin bu organizasyona katılmalarının güzel bir rekabet yaratacağının belirten yöneticiler “çocuklarımıza ve gençlerimize su sporları konusunda öncülük etmek, biz spor kulüplerinin önemli bir görevi olmalıdır” dediler.

Kartal BULVARSPOR Kürek Takımı: Sebahattin KARAER, Koray KÜÇÜK, Umut DOĞAN, Güray KÜÇÜK....


EMEKLİLER BİR KEZ DAHA ARİF YILDIZ DEDİÖnceki Haber

EMEKLİLER BİR KEZ DAHA ARİF YILDIZ DEDİ

EĞİTİM-BİR-SEN İLKSAN’DA DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRDİSonraki Haber

EĞİTİM-BİR-SEN İLKSAN’DA DEĞİŞİMİ GERÇEK...

Yorum Yazın