Bakan Kasapoğlu’ndan Sancaktepe Belediyesine Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Kasapoğlu’ndan Sancaktepe Belediyesine Ziyaret
Abone ol
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Sancaktepe Belediyesini ziyaret ederek Başkan Av.Şeyma Döğücü ile bir araya geldi.

19 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen ziyarette Bakan Kasapoğlu,Başkan Döğücü'den çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçede özellikle amatör spor ve gençlere yönelik çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kasapoğlu, Lisanslı sporcu sayısında Türkiye ikincisi Sancaktepe Belediyesinde özellikle Türkiye de bir ilk olma özelliği taşıyan sporcu performans laboratuvarında sporun tabana yayılması ve ilçede bulunan gençlerin vücut yapılarına uygun spor branşlarına yönlendirilmesi hususunda yapılan çalışmaların Türk sporu açısından çok önemli olduğunu belirterek, Bakanlık olarak spor adına yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini belirtti.

 Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü'de, “Ziyaretlerinden dolayı sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na çok teşekkür ediyorum. İlçemizde yapılan çalışmalar ile ilgili söyledikleri bizleri fazlasıyla memnun etti. Sancaktepe Belediyesi olarak her zaman Türk sporunun yanında olduk ve bundan sonra ki süreçte de olmaya devam edeceğiz” dedi.


Gençlerin ömrü sınavla geçiyorÖnceki Haber

Gençlerin ömrü sınavla geçiyor

 Başkan Gökhan Yüksel ve CHP Kartal İlçe Yönetimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluştu Sonraki Haber

Başkan Gökhan Yüksel ve CHP Kartal İlçe...

Yorum Yazın