BULVARSPOR BAŞARI İÇİN KENETLENDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BULVARSPOR BAŞARI İÇİN KENETLENDİ
Abone ol
Geçtiğimiz sezon hakem hataları sonucu son anda 3 lig trenini kaçıran BULVARSPOR yöneticileri bu yıl işi daha ciddi tutarak başarı için kenetlendiler. İlk önce teknik kadroyu değiştiren yöneticiler, iç transferi tamamladıktan sonra, tespit edilen eksik mevkileri yeni isimlerle takviye ettiler.

İlk etap hazırlık çalışmalarını kendi tesislerinde tamamlayan kırmızı-beyazlılar, ikinci etap çalışmalarını sürdürmek üzere Bolu Abant Vonresort Oteli tesislerine gittiler. Burada bir haftalık sürecek kamp programında  iki hazırlık maçı yapmayı da hedefliyorlar. Kulüp Başkanı Sebahattin Karaer “genel kurul sonrası yönetim kurulu arkadaşlarımızla bir araya gelerek önümüzdeki sezonun planlamasını yaptık başarı için kenetlendik. İyi bir kadro oluşturmak için tüm imkanlarımızı kullanmaya karar verdik. 3 Lig hedefimize kararlı ve emin adımlarla yürüyeceğimize hiç şüphemiz yok. Bu çetin ve zor yolda Kartal halkının ve tüm sporseverlerin yanımızda olacağından eminiz.” dedi.

 

TEKNİK KADRO: Teknik Direktör Atakan Çağlayan, Yardımcı Antrenör Atakan Gültekin, Kaleci Antrenörü Osman Gümüş, Kondisyoner Şerif Kurt

 

İÇ TRANSFERLER: Ulaş, Osman, Eyüp, İlker, Emirhan, Fuat, Murat, Çağdaş, Ali Enes, Abdullah Eren

 

DIŞ TRANSFERLER: Sami (Kaleci Cevizli Anadolu) - Mert (Sağbek Ortaköy) - Ferhat (Sağbek Yeniköy) - Kerim (İstanbulspor Ortasaha) - Şakir (Ortasaha Ünyespor) - Mustafa Cevret (Ortasaha Silivrispor) - Sarp (Stoper Pendikspor) - Halil Can (Ortasaha Pendikspor) - Bedirhan (Stoper Bolvadin) - Refik (Solkanat Maltepespor) - Emre (Ortasaha Modafen) - Enes Gürsu (Santrafor) - Adem (Santrafor Kilis) - Engin Can (Santrafor Bolvadin) - Şakir Kıyak (Ortasaha Ünyespor) - Bedirhan Kaya (Stoper Voyvodin)


‘ATÖLYE PARK ŞUBE AÇILIŞI’Önceki Haber

‘ATÖLYE PARK ŞUBE AÇILIŞI’

KARTAL KİTAP FUARI ÜNLÜ GAZETECİLERİ AĞIRLADISonraki Haber

KARTAL KİTAP FUARI ÜNLÜ GAZETECİLERİ AĞI...

Yorum Yazın