30 YILLIK MÜLKİYET SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
30 YILLIK MÜLKİYET SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU.
Abone ol
Kartal Karlıktepe Mahallesi TRT Basın Sitesi’nin yaklaşık 30 yıllık mülkiyet problemi AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Meclis Üyelerinin gayretli çalışmaları ve takibi sonucu nihayet çözüme ulaştı.

1989-1994 dönemi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Nurettin Sözen ve Kartal Belediye Başkanı merhum Mehmet Ali Büklü dönemlerinde konut inşası amacıyla İBB tarafından arsanın kooperatife tahsisiyle başlayan ve bugüne kadar bir türlü çözüme ulaştırılamayan mülkiyet sorunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hukuk Komisyonu Kararının meclisten geçmesiyle sonuçlandı.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek yaptığı sosyal medya paylaşımında “Karlıktepe Mahallemizdeki TRT Basın Sitesi’nin 30 yıllık mülkiyet probleminin çözümü için site sakini komşularımızın katılımıyla bir istişare ve değerlendirme toplantısı yaptık. Problemin çözümü için gerekeni yapacağız.” şeklinde açıklama yapmıştı.

Sonrasında ise İBB AK Parti Grup Başkanlığı nezdinde gerekli girişimlerde bulunan ve konuyu takip eden AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek ve Meclis Üyeleri, 16 Mart tarihinde Hukuk Komisyonu Kararı’nın Meclis Genel Kurulu’ndan geçmesi sonrasında; “Kartal Karlıktepe’deki TRT Basın Sitesi’nin 30 yıllık mülkiyet problemini çözerek site sakinlerine 5 yıla kadar taksitlendirilme kolaylığı da sağlayan AK Parti İBB Meclis Grubumuza teşekkür eder, başarılı hizmetlerinin devamını dileriz.” şeklindeki paylaşımıyla müjdeli haberi sosyal medyadaki takipçileri ile paylaştı.

Karar sonrası görüşlerine başvurduğumuz TRT Basın Sitesi sakinleri memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ifade ederek AK PARTİ İlçe Başkanının şahsında emeği geçen Meclis Üyelerine, AK Parti İBB Grup Başkanlığına ve Hukuk Komisyonu üyelerine çok çok teşekkür ettiler. Satış kararına ilişkin taksitlendirme ve indirim kolaylıklarından dolayı da ayrıca şükranlarını belirttiler.

 


Kartal Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümünde bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapacak Önceki Haber

Kartal Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin...

Başkan Gökhan Yüksel’den 18 Mart MesajıSonraki Haber

Başkan Gökhan Yüksel’den 18 Mart Mesajı

Yorum Yazın