huseyın karakaya
Kartal Belediyesi
Kadem Ekşi
İstanbul
BIST9072.08
DOLAR30.7519
EURO33.0304
ALTIN1969.6
BTC/USD51728.548

Yay Burcu Özellikleri

Yay Burcu

(23 Kasım - 21 Aralık)

  • Mottosu: İyi bakarsan iyi görürsün.
  • Yönetici Gezegeni: Jüpiter
  • Elementi: Ateş
  • PAYLAŞ

Grup: Ateş

Yönetici Gezegen: Jüpiter

Renk: Eflatun

Uğurlu Taş: Topaz

Şanslı Günü: Perşembe

Yay burcu özellikleri: Bağımsız, özgür, hareketli, dinamik, sportif, keşif ve macera ruhuna sahip

Yay burcu erkeği: Yay burcu erkeği özgürlüğü sever, ciddi bir birlikteliğiniz olabilir, evlenebilirsiniz ancak onu asla kısıtlamamalısınız. Bağlanmakta, ev erkeği olmakta zorlanır. Harika bir seyahat ortağı olur, eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Yay burcu kadını: Bağımsız bir ruha sahiptir. Gezmeyi, tozmayı, eğlenmeyi sever. Yeni yerler görmekten, yeni dost ve arkadaşlar tanımaktan, ufkunu ve sınırlarını zorlamaktan zevk alır. Bir Yay kadını ile asla sıkılmazsınız. Zor olan tek şey onun hızına ayak uydurabilmektir.

Yay burcu tarzı: Salaş ve bohem giysiler, çiçekten taçlar, dağınık ve uçuşan saçlar, çiçekli basma kıyafetler, bol ve rahat giysiler

Bedende temsil ettiği bölge: Kalça, baldır, sinirler

Yay burcunun anlaştığı burçlar: Aslan, Koç, İkizler

Yay burcunun anlaşamadığı burçlar: Oğlak, Yengeç

Yay burcu olumlu yönleri: Neşeli, canlı, hareketli, iyimser, iyiliksever, inançlı, bilge

Yay burcu olumsuz yönleri: Patavatsız, sınır tanımayan, özgürlüğüne düşkün, aşırı para harcamaya, yemeye, içmeye düşkün

Yay burcu aşk hayatı: Maceradan, seyahatlerden hoşlanıyorsanız, Yay burcu tam size göre olabilir. Sınır tanımayan özgürlüğü, iyilikseverliği, insanlara karşı cömert ve paylaşımcı yaklaşımı onu son derece cazip kılar. Hayatınızda yepyeni pencereler, bakış açıları katabilir, bir Yay burcuyla asla sıkılmazsınız. Ancak Yay burcun sevgiliniz asla size özel kalmaz. Çevresinde her daim bir dolu arkadaşı, kendi düşünce ve felsefeleri vardır. Bağımsız ruhludur ve onu rahat bırakmalı, işine gücüne ve yaptıklarına karışmamalısınız. Ona her zaman ilgi çekici fikirlerle, görüşlerle ve eylemle gelmelisiniz, yeni olan her şeyi deneyimlemekten hoşlandığından ve değişime tutkun olduğundan, aşırı duygusallıktan, derinlikten, dipdipe soluk almayan ilişkilerden, sınırlı, sorumlu, şekilli birlikteliklerden asla hoşlanmaz.

Anne Yay: Yay burcu bir anneyle hayat her şeyden önce eğlencelidir. Bağımsız ve özgürlükçü ruhuyla çocuğunu da bir kelebek gibi havalandırır, geniş görüş ve fikirleriyle zekasını ve ufkunu açar. Çocuğunu seyahatlere götürür, yeni kültürlerle, yeni dillerle tanışmasını sağlar. Bağımsız ve özgür yanlarıyla mesafeli, uzak bir anne olabilir, zira her daim kendine özgü bir kişisel ajandası ve planları vardır.

Baba Yay: Yay burcu bir babanız varsa ele avuca gelmeyen, her zaman bir yerlerde işi, seyahati, uğraşı olan bu adamı yakalamanız zordur. Sosyal çevresi son derece geniştir, fikirleri ve görüşlerini paylaşmakta sınır tanımaz. İçinde ve ruhunda tek ve biricik olabilirsiniz ama dünyevi anlamda onun her zaman bir meşgalesi, kendini adadığı bir inancı, felsefesi, mesleği olacaktır.

Çocuk Yay: Hayatınıza neşe, canlılık ve hareket katar. İyimser ve pozitif yanları hayatınızı kolaylaştırırken aşırı sosyal olma isteği, yeni şeyler ve kişiler tanıma ve paylaşma arzusu ile onunla çok da başbaşa kalamazsınız. Arkadaş partilerinin birinden diğerine, insan ve paylaşım olan her yere koşturabilirsiniz.

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar